Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


Sekretari i Shteteve të Bashkuara Kolin Pauell, ka thënë sot se "nuk kemi nevojë ti kërkojmë botës falje për Irakun". Pauell këto komente i bëri sot në Nju Jork, gjatë një konference për Liberinë. "Nuk mendojë se falja është e domosdoshme.Sikurse që e tha dje drejtori i CIA-së George Tenet, kur ai ka pregaditur vlerësimet e shërbimeve të Intelegjencës, i ka prezantuar përpara Kongresit Amerikan në vjeshtë të vitit 2002, në formë raporti solid këshillimesh dhe informacionesh të mbledhura nga analistë dhe burime të tjera", ka thënë sekretari i SHBA-ve Kolin Pauell.
XS
SM
MD
LG