Ndërlidhjet

BEOGRAD


Zyrtari i lartë serb, Nebojsha Çoviq ka deklaruar se Beogradi është i përgatitur që menjëherë ti filloj bisedimet me autoritetet në Prishtinë. Zoti Çoviq ka thënë se dialogu mund të filloj për katër çështje: kthimi, të zhdukurit, energjetika dhe
trafiku-telekomunikacioni. Duke folur për fjalimin e zotit Holkeri në Këshillin e Sigurimit, Nebojsha Çoviq ka thënë se ai ishte i "baraspeshuar" dhe se, siç u shpreh zoti Çoviq, "ai i ka dhënë disa teza për të cilat mendoj se janë inkurajuese".
XS
SM
MD
LG