Ndërlidhjet

BAGDAD


Zyrtari i lartë i Kombeve të Bashkuara në Irak, Lakdar Brahimi ka thënë sot se organizata botërore do të bëjë çdo gjë të mundshme për ta ndihmuar Irkun që ta arrijë sovranitetin e tij. Në këtë aspekt, zoti Brahimi tha se "para se ta marrim ndonjë vendim ose para se të bëjmë shpalljen e mbajtjes së zgjedhjeve, mendoj se Kombet e Bashkuara po e afirmojnë dëshirën e sinqertë, që populli i Irakut t'a tejkaloj krizën aktuale dhe sërish ta fitoj pavarësinë dhe sovranitetin" tha Lakdar Brahimi sot në Bagdad.
XS
SM
MD
LG