Ndërlidhjet

PODGORICË


Zëdhënësi i Partisë Demokratike të Socialistëve në pushtet Predreg Sekuliq i bëri thirrje Bashkimit Evropian të rishqyrtojë nëse "funksionimi i këtillë i bashkësisë shtetërore e ngadalëson" integrimin e saj evropian.
Në rrjedhat integruese evropiane do të shkohej më shpejtë nëse Serbia dhe Mali i Zi do të ishin të pavarura, ka thënë Sekuliq.
Ndërkaq nënkryetari i partisë Miodrag Iliçkoviq ka thënë se shkaku i jostabilitetit politik në Serbi, Mali i Zi do të duhej ta bindë bashkësinë ndërkombëtare për domosdoshmërinë e pavarësimit të kësaj republike.
XS
SM
MD
LG