Ndërlidhjet

PRISHTINË


Kryeministri i Kosovës Bajram Rexhepi e ka njoftuar komandantin e KFOR-it Holger Kammerhoff se demarkacioni i kufirit ndërmjet Kosovës dhe Maqedonisë në këtë kohë do të ishte shumë i rrezikshëm.
Rexhepi e ka vlerësuar si të panevojshëm shënimin e kufinjve në këtë kohë, që sipas tij, mund të ngrisë tensione të padëshirueshme.
XS
SM
MD
LG