Ndërlidhjet

MITROVICË


Përfaqësues të koalicionit serb "Kthimi" kanë miratuar sot propozimin për planin e implementimit të standareve para statusit që do t'u dorëzohet autoriteteve ndërkombëtare në Kosovë. Përfaqësuesit serbë në Kuvendin e Kosovës janë dakorduar që propozimet t'i parashtrohen shefit të UNMIK-ut Hari Holkeri, ambasadorëve të grupit të kontaktit të Serbisë e Malit të Zi, si dhe shefave të zyrave të tyre në Prishtinë.
XS
SM
MD
LG