Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


Udhëheqësit turq dhe grekë të Qipros kanë përfunduar dhe ditën e tretë të bisedimeve, të cilat synojnë arritjen e një marrëveshje për bashkimin e Qipros, përpara 1 majit të këtij viti, kur Qiproja greke do të hyjë në Bashkimin Evropian.
XS
SM
MD
LG