Ndërlidhjet

LAHORE


Një ekip i zyrtarëve të Indisë arriti në Pakistan për ti bërë përgatitjet rreth dialogut të parë paqësor ndërmjet dy rivalëve bërthamorë, Indisë dhe akistanit.
Bisedimet në nivelin e Ministrave të Jashtëm që do të zhvillohen në Islamabad, do ta përfshijnë edhe çështjen e Kashmirit, e cila ishte shkaktare e dy luftërave mes Indisë e Pakistanit.
XS
SM
MD
LG