Ndërlidhjet

PRISHTINË


Në Prishtinë ka filluar takimi ndërmjet shefit të UNMIK-ut Hari Holkeri, kryeministrit Bajram Rexhepi dhe shefit të shtyllës së katërt të UNMIK-ut Nikolaus Lambsdorf.
Në takimin ku pritet të diskutohet vazhdimi i procesit të privatizimit, marrin pjesë edhe ministrat shqiptarë në Agjencinë Kosovare të Mirëbesimit.
XS
SM
MD
LG