Ndërlidhjet

ZAGREB


Shefi për Politikë të Jashtme dhe Siguri i Bashkimit Evropian Havier Solana arriti në Kroaci për të diskutuar bashkëpunimin e vendit me Tribunalin e Hagës dhe planet për bashkangjitjen eventuale në unionin.
"Sa më shpejt që të vendosni marrëdhënie transparente dhe konstruktive me Tribunalin e Hagës, aq më mirë. Do të doja t'ju them se do të ketë vështirësi të mëdha nëse marrëdhënia me Tribunalin nuk vendoset që më parë", tha Solana.
Vizita e tij në Zagreb është e para e një zyrtari të BE-së pas formimit të qeverisë së djathtë kroate.
XS
SM
MD
LG