Ndërlidhjet

MOSKË


Kombet e Bashkuara paralajmëruan se Evropa Lindore dhe ish republikat sovjetike janë goditur nga shkalla e lartë në rritje e infektimit me virusin HIV, shkaktarin kryesor të AIDS-it.
Studimi i bërë publik në Moskë nga Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim, thotë se Rusia, Ukraina dhe Estonia janë ndër vendet me shkallë më të lartë të infektimit.
XS
SM
MD
LG