Ndërlidhjet

BRUKSEL


Liderët hebreit sot nga Brukseli kanë ftur Unionin Evropian të marrë rolin prijës në luftën kundër anti semitizmit në Evropë. Presidenti i Kongresit Evropian të hebreitëve, Kobi Benatof, ka thënë në një seminar që po mbahet në Bruksel se " indiferenca zyrtare është duke shpier drejt kthimit të monstrumit të quajtur anti-semitizëm".
"Sulmet e shtuara kundër hebreitëve dhe pronës së tyre në Evropë kohëve të fundit kanë shtuar frikën nga kthimi i disponimit anitsemit", ka thënë Benatof.
XS
SM
MD
LG