Ndërlidhjet

BANGKOK


Organizata Botërore e Shëndetësisë e përshkroi gripin e shpezëve si epidemi "të paparë", dhe u kërkoi vendeve aziatike t'i intensifikojnë përpjekjet kundër sëmundjes.
"Tani kemi një epidemi që nuk ishte parë më parë, andaj vështirë mund të parashohim çfarë do ndodhë në të ardhmen", tha përfaqësuesi i organizatës Bjorn Melgaard, në takimin e ekspertëve rajonalë në Bangkok.
XS
SM
MD
LG