Ndërlidhjet

TIRANË


"Shpresojmë që proçesi i dialogut mes Prishtinës dhe Beogradit të mund të fillojë në pak ditë", tha në Tiranë kryeadminstratori i Kosovës Harri Holkeri gjatë një konference të përbashkët për shtyp
me ministrin e jashtëm të Shqipërisë Kastriot Islami.
"Standardet duhet të përmbushen para se të fillojë çdo diskutim mbi statusin e ardhshëm të Kosovës. Shqipëria ka mbështetur në këtë drejtim dhe falenderoj qeverinë e Shqipërisë për mbështetjen e dialogut mes Prishtinës dhe Beogradit", tha shefi i UNMIK-ut.
Në Tiranë Holkeri nënshkroi Marrëveshje me ministrinë e Ekonomisë për Nxitjen dhe Mbrojtjen e Investimeve të Huaja.
XS
SM
MD
LG