Ndërlidhjet

SHKUP


Partia Demokratike Shqiptare ka protestuar sot në Shkup për shkak të projekt-ligjit të ri të ndarjes territoriale.
PDSH ka propozuar që Maqedonia të ketë 29 komuna dhe jo 62 sic ka kërkuar qeveria, ndërsa Shkupi të ndahet në 9 zona.
XS
SM
MD
LG