Ndërlidhjet

PRISHTINË


Kryeadministratori Harri Holkeri dhe presidenti i Kosovës, Ibrahim Rugova kanë vizituar fshatra të Pejës dhe të Klinës. Holkeri dhe Rugova kanë thënë se të gjithë ata serbë që dëshirojnë mund të kthehen në Kosovë. Gjatë kohës sa Holkeri dhe Rugova po bisedonin me autoritetet lokale në Klinë, para dyerve të Kuvendit komunal, ishin tubuar dhjetëra familjarë të personave të zhdukur, të cilët kërkonin nga ata që të bëjnë më tepër për ndriçimin e fatiti të të afërmëve të tyre.
XS
SM
MD
LG