Ndërlidhjet

ANKARA


Kancelari gjerman Gerhard Schroeder arriti për vizitë dy ditëshe në Turqi, ku me zyrtarët e vendit do t'i diskutojë aspiratat e Turqisë për bashkangjitje me unionin evropian.
Liderët e unionit, në Dhjetor do të vendosin nëse Turqia ka bërë progres të mjaftueshëm në plotësimin e standardeve politike dhe ekonomike, përfshirë respektimin e pushtetit demokratik dhe të drejtave të njeriut, si kusht për t'i hapur bisedimet për asocim.
XS
SM
MD
LG