Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


"Zgjedhjet e drejtëpërdrejta në Irak mund të mbahen vetëm atëherë kur gjendja e sigurisë dhe kushtet teknike janë në nivel të duhur", thuhet në raportin e OKB-së, për Irakun të publikuar sot. "Do të duhej së paku 8 muaj në përgaditjet e duhura për zgjedhje të besueshme, dhe nëse kushtet plotësohen deri në fund të muajit maj, atëherë zgjedhjet mund të mbahen në janar të vitit 2005. Ndërkohë, sekretari i përgjithshëm i kësaj organizate, Kofi Annan, ka deklaruar se "çështja e sigurisë është një nga faktorët kyç, në përfshierjën e Kombeve të Bashkuara në Irak.
XS
SM
MD
LG