Ndërlidhjet

DUBLIN


Përhapja e SIDA-s në përmasa të papara po shndërrohet në krizë të shëndetit publik. Është ky përfundimi i konferencës dy ditore në Dublin të Irlandës, ku morrën pjesë përfaqësuesit e 55 vendeve nga Bashkimi Evropian, Evropa Lindore dhe Azia qëndrore.
XS
SM
MD
LG