Ndërlidhjet

HAGË


Të akuzuarit nga Tribunali i Hagës, Fatmir Limaj, Haradin Balaj dhe Isak Musliu i kanë hedhur poshtë akuzat plotësuese për krime të luftës. Secili prej tyre individualisht ka thënë se "nuk ndjehet fajtor" duke u përgjigjur në pyetjen e gjyqtarit Alfons Ori lidhur me pikat plotësuese, me të cilat i ngarkoi Tribunali.
XS
SM
MD
LG