Ndërlidhjet

TEHERAN


Duke folur për zgjedhjet e fundit, ish presidenti me ndikim i Iranit, Hashemi Rafsangjani ka thënë se "ato ishin një luftë e rëndë, jo ndërmjet kandidatëve, por ndërmjet revolucionit islamik dhe armiqëve të tij". Këto komente Hashemi Rafsangjasni, që është këshilltar kryesor i liderit suprem të Iranit, Ajatollah Ali Hamnei, i bëri para besimtarëve gjatë faljes së xhumasë në Teheran. Ai pastaj kritikoi edhe qëndrimin e Shteteve të Bashkuara lidhur me zgjedhjet në Iran.
XS
SM
MD
LG