Ndërlidhjet

ABU DABI


Vendet donatore sot janë shprehur se janë të përkushtuara për ti dhënë një miliardë dollarë për projekte të rikonstruktimit në Irak gjatë vitit 2004, ka thënë ambasadori i Japonisë në Irak, Masamicu Oki. Është thënë se këto mjete do të përdoren nëpërmjet Bankës Botërore dhe të fondit të Kombeve të Bashkuara. Në konferencën e donatorëve që u mbajt në tetor të vuitit të kaluar në Madrid, nga vendet donatore, ishin premtuar afro 33 miliardë dollarë.
XS
SM
MD
LG