Ndërlidhjet

PRISHTINË


Zëdhënësi i UNMIK-ut Sunil Narula ka deklaruar se "dialogu ndërmjet Prishtinës dhe Beogradit për çështje teknike, do të fillojë siç është paraparë në kryeqendren e Kosovës. Sa i përket UNMIK-ut çdo gjë po shkon sipas planit" ka thënë Sunil Narula. Dje, kryeministri i Kosovës Bajram Rexhepi deklaroi se "ndalimi i komandantit të Trupës Mbrojtëse të Kosovës gjeneralit Agim Çeku, mund të rrezikojë takimin ndërmjet përfaqwsuesve të Prishtinës dhe Beogradit.
XS
SM
MD
LG