Ndërlidhjet

LONDËR


Ish kryeinspektori amerikan i armëve David Kay ka deklaruar se presidenti George Bush do të duhej të pranojë se ka gabuar lidhur me stoqet e armëve biologjike dhe kimike të Irakut.
Në intervistën dhënë gazetës britanike Guardian, Kay ka thënë se dështimi për të pranuar se inteligjenca ka qenë e gabuar, krijon përshtypjen se njerëzit qëllimisht janë çorientuar.
XS
SM
MD
LG