Ndërlidhjet

PRAGË


Këshilli i Evropës sot pritet ta bëjë publik raportin, në të cilin thuhet se Turqia e ka dëshmuar përkushtimin për reformat, dhe se më nuk nevoitet të monitorohet për dështimet demokratike.
Më parë, grupi për të drejtat e njeriut Human Rights Watch publikoi një raport më kritik mbi procesin e reformave në Turqi, e cila akuzohet për torturë, keqtrajtim policor dhe shtypjen e fjalës së lirë.
XS
SM
MD
LG