Ndërlidhjet

STRASBOURG


Serbia dhe Mali i Zi i ratifikuan konventat evropiane për të drejtat e njeriut dhe parandalimin e torturës.
Ministri i Jashtëm Goran Svillanoviq i nënshkroi konventat në Strasbourg, bashkë me disa protokolle tjera, përfshirë atë që parasheh heqjen e dënimit me vdekje.
XS
SM
MD
LG