Ndërlidhjet

KAIRO


Krei i Ligës Arabe Amr Moussa tha se arabët nuk mund ta përkrahin nismën amerikane për një "Lindje të Mesme më të Madhe", përderisa Shtetet e Bashkuara nuk i adresojnë konfliktet në rajon dhe nuk e vendosin stabilitetin në Irak.
Në takimin e ministrave të Jashtëm arabë në Kairo, Moussa tha se stabiliteti në Lindjen e Mesme nuk mund të arrihet pa "trajtim të drejtë, korrekt dhe të balancuar" të konfliktit izraelito-palestinez dhe gjendjes në Irak.
XS
SM
MD
LG