Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


Përfaqësuesi i lartë i bashkësisë ndërkombëtare për Bosnjen Paddy Ashdown tha se vendi ka ngecur në ritmin e reformave për t'u afruar me NATO-n dhe Bashkimin Evropian.
"Procesi i reformave pjesërisht është ngadalësuar nga agjenda e stërngarkuar, nga opstrukcionizmi, nga letargjia dhe mosfunksionimi i strukturave të Dejtonit", tha Ashdown në Këshillin e Sigurimit.
XS
SM
MD
LG