Ndërlidhjet

BAGDAT


Agjencitë e lajmeve raportojnë se disa shiitë, anëtarë të Këshillit Qeverisës të Irakut kanë refuzuar në momentin e fundit të nënshkruajnë Kushtetutën e Përkohshme të Irakut, si rezultat i së cilës ceremonia e nënshkrimit është shtyer. Kushtetuta e përkohëshme, përmban një ligj të të drejtave dhe strukturën e një Asambleje Kombëtare të Përkohshme.
XS
SM
MD
LG