Ndërlidhjet

STOKHOLM


Ministrat suedezë për Shkencë dhe Shëndetësi, Thomas Oestros dhe Lars Engquist, thanë se qeveria së shpejti do të propozojë ligjin e ri, që do të mundësojë klonimin e embrioneve të njeriut, por vetëm për qëllime shkencore.
Nëse parlamenti e miraton ligjin, Suedia do të jetë vendi i dytë i Bashkimit Evropian pas Britanisë, që do të lejojë klonimin terapeutik.
XS
SM
MD
LG