Ndërlidhjet

PRAGË


Sot është dita ndërkombëtare e gruas, kushtuar luftës për barazi, drejtësi, paqe dhe zhvillim për botën e grave dhe vajzave. Me këtë rast, organizata Amnesti International ka filluar një fushatë me përmasa botërore për t'a ndalur dhunën ndaj grave. Irene Khan, sekretare e përgjithshme e kësaj organizate ka thënë se "dhuna ndaj gruas, ka të bëjë me mosndëshkimin, jo barazinë, me pushtetin dhe paragjykimet, si dhe me mungesën e vullnetit për t'a adresuar problemin. ", ka thënë Khan.
XS
SM
MD
LG