Ndërlidhjet

Lajm i jashtëzakonshëm

SHKUP


Policia e Maqedonisë arrestoi sot 60 pjesëtarë të njësitit policor të Ministrisë së Punëve të Brendshme, të cilët kishin bllokuar rrugën para ndërtesës së Qeverisë. Rezervistët, të cilët protestonin, bllokuan komunikacionin, edhe krahas paralajmrimit nga policia që të tërhiqen. Gjatë arrestimeve nuk ka pasur incidente dhe policia informoi se përveç arrestimit dhe paralajmrimit sanksione tjera nuk do të ndërmirren.
XS
SM
MD
LG