Ndërlidhjet

PRISHTINË


Në ditën ndërkombëtare të gruas, shoqata të grave të Kosovës bashkë me përfaqësues tjerë të shoqërisë civile, kanë kërkuar zgjedhje me lista të hapura pavarësisht se kjo do të mund të ndryshonte strukturën gjinore të parlamentit të Kosovës në dëm të femrave. Përderisa OSBE-ja ka shprehur brengosje për këtë çështje, vetë gratë propozojnë zgjidhje të ndryshme dhe thonë se cilësia është mbi kuotat e përcaktuara më parë.
XS
SM
MD
LG