Ndërlidhjet

VJENË


Organizata për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë, OSBE, ka emëruar Moklos Haraszti, ish disident hungarez dhe shkrimtar i njohur në këtë vend, si komisioner për lirinë e mediave.
Haraszti ka themeluar në vitin 1976 Lëvizjen opozitare Demokratike në Hungari dhe ka botuar ilegalisht një revistë.
XS
SM
MD
LG