Ndërlidhjet

PRISHTINË


Plani i zbatimit të standardeve ka qenë në qendër të takimit të sotëm mes kreut të UNMIK-ut, Hari Holkerit dhe shefave të pesë zyrave të vendeve që janë anëtare të Grupit të Kontaktit. Standardet lidhen me planin e paraqitur nga nënsekretari amerikan i shtetit për çështje politike Mark Grosman, plotësimi i të cilave deri në mesin e vitit 2005 do të mundësojë hapjen e diskutimit të çështjes së statusit përfundimtarë të Kosovës.
XS
SM
MD
LG