Ndërlidhjet

TIRANË


Organizata Botërore e Ushqimit ka njoftuar se ka ndarë ndihma ushqimore, në vlerë prej 4.7 milion dollarë për skamnorët në Shqipëri. Lindita Bare, zëdhënëse e kësaj organizate ka thënë se " fushata e ndarjes së ndihmave do të fillojë në muajin prill dhe ka për qëllim t'ju dal në ndihmë rreth 133 mijë njerëzve në 18 muajt e ardhshme. Organizata Botërore e Ushqimit, ka ndihmuar Shqipërinë me rreth 60 milion dollarë që nga viti 1997.
XS
SM
MD
LG