Ndërlidhjet

PRISHTINË


Sa më shumë standarde që të plotësohen nga kosovarët, aq më shumë besim për Kosovën do të ketë nga investitorët dhe të tjerët, deklaroi Shefi i Departamentit të Operacioneve Paqëruajtëse të KB, Jean Marie Guehenno, pas takimit me kryetarin e Kosovës, Ibrahim Rugova.
“Çdo herë që unë vij në Kosovë, shoh progres. Në rend dhe ligj është bërë një përparim i rëndësishëm" tha Guehenno.
Rugova ndërkaq deklaroi se "standardet do të përmbushen në bashkëpunim me administratën ndërkombëtare".
XS
SM
MD
LG