Ndërlidhjet

PARIS


Franca i ka shtuar masat e sigurisë në vendkalimet kufitare me Spanjën pas shpërthimeve në Madrid.
Polonia ka shtuar sigurinë në kufijtë dhe nyjet transportuese, ndërsa Greqia tha se siguria do të jetë e lartë gjatë Lojërave Olimpike në Gusht.
Sekretari amerikan për Sigurinë e Brendshme Tom Ridge tha se letra, me të cilën Al-Kaida mori përsipër përgjegjësinë për shpërthimet në Madrid, e ka shtuar drojen për ndonjë sulm tjetër në Shtetet e Bashkuara.
Tom Ridge tha se pohimi në gazetën arabe në Londër, mund të jetë shenjë paralajmëruese, por shtoi se nuk ka informata specifike për autenticitetin e pohimit.
XS
SM
MD
LG