Ndërlidhjet

ZAGREB


Tre persona kanë vdekur nga helmimi me ushqim në një qendër për rehabilitimin mendor dhe fizik në Zagreb.
Drejtoresha e qendrës Jasna Stancic tha se 117 të hospitalizuarit tjerë kanë shfaqur simptome të njëjta.
XS
SM
MD
LG