Ndërlidhjet

MOSKË


Në Rusi filluan votimet për zgjedhjen e kreut e shtetit. Në zgjedhjet presidenciale, garojnë gjashtë kandidatë, por presidenti aktual Vladimir Putin, ka gjasat më të mira për fitore. Gjatë votimit, Vladimir Putin tha se "votuesit duhet të jenë të vetëdijshëm para se të marrin vendim.Që nga koha kur isha sportistë, kam mësuar që t'i trajtojë kundërshtarët me shumë rrespekt. I rrespektoj ata që nderuan kundërshtarët e mijë. Na mbetet të presim mëngjesin e nesërm kur do të njihemi me rrezultatet", ka thënë Vlladimir Putin.
Agjencitë e lajmeve njoftojnë se fushatës parazgjedhore i ka munguar shkëlqimi dhe ka shqetësime se pjesëmarrja në zgjedhje do të jetë nën 50 për qindshin e nevojshëm që zgjedhjet të jenë të vlefshme.
XS
SM
MD
LG