Ndërlidhjet

TIRANË


Raundi i ri i bisedimeve ndërmjet Shqipërisë dhe Bashkimit Evropian rreth nënshkrimit të marrëveshjes së Asociim-Stabilizimit do vazhdojë nesër në Tiranë. Siç thuhet në njoftimin e Ministrisë për Integrim, në fokus të takimit do të jetë bashkëpunimi dhe forcimi ekonomik në mes të Shqipërisë dhe Bashkimit Evropian. Ndërkaq, përfaqësuesit e qeverisë së Shqipërisë me përfaqësuesit e Bashkimit Evropian do të bisedojnë edhe rreth disa çështjeve të tjera siç janë: sigurija, shërbimet financiare, doganat e të tjera.
XS
SM
MD
LG