Ndërlidhjet

KUVAJT


Vendet arabe të Gjirit po hartojnë një fushatë për media, e cila synon nxitjen e tolerancës dhe refuzimin e terrorizmit në mesin e qytetarëve të thjeshtë arabë.
XS
SM
MD
LG