Ndërlidhjet

SARAJEVË


Parlamenti i Bosnjës e emërtoi serbin nga Bosnja Nikolla Radovanoviq, ministër të parë të Mbrojtjes, që ishte kushti kryesor për pranimin e vendit në programin e NATO-s Partneriteti për Paqe.
Me vendimin e sotëm, forcat myslimano-kroate dhe ato serbe vihen nën komandën e përbashkët.
XS
SM
MD
LG