Ndërlidhjet

BRATISLLAVË


9 kryeministra dhe dy presidentë të vendeve të Evropës Lindore po diskutojnë në kryeqytetin e Sllovakisë të ardhmen e kontinentit, përfshi këtu zgjerimin e mundshëm të NATO-s dhe Bashkimit Evropian. Në takim marrin pjesë dhe përfaqësuesit e Shteteve të Bashkuara dhe Bashkimit Evropian.
Sipas vendeve pjesëmarrëse, Shqipëria, Kroacia dhe Maqedonia duhet të marrin ftesën për anëtarësim në NATO gjatë takimit të qershorit që do të mbahet në Turqi.
XS
SM
MD
LG