Ndërlidhjet

PRISHTINË


Gjendja në Kosovë ka vazhduar e qetë dhe pa incidente gjatë 24 orëve të fundit.
Ndërkaq në një mbledhje të jashtëzakonshme Qeveria e Kosovës vendosi të themelojë një fond të vecantë për sanimin e dëmeve të shkaktuara nga dhuna e ditëve të fundit.
Qeveria ka deklaruar se vazhdon të mbikqyrë me kujdes situatën, derisa ka bërë të ditur se analiza e ngjarjeve do të bëhet në një fazë tjetër.
XS
SM
MD
LG