Ndërlidhjet

PRISHTINË


Sekretari i Përgjithshëm i NATO-s, Jaap de Hoop Scheffer, ka mbërritur në Kosovë, i shoqëruar nga admirali Gregory Johnson, komandanti i krahut jugor të NATO-s dhe shefi i rradhës i Organizatës për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë, OSBE, Solomon Pazzi.
Scheffer do takohet me udhëheqësit më të lartë vendorë e ndërkombëtarë për të diskutuar dhunën e javës së shkuar në Kosovë dhe masat për të ardhmen.
Pas trazirave të javës së kaluar NATO-ja ka dërguar rreth 2000 trupa shtesë në Kosovë.
XS
SM
MD
LG