Ndërlidhjet

TRIPOLI


Inspektorët ndërkombëtarë kanë përfunduar inventarin e armëve kimike që zotëron Libia.
Në mesin e armëve të regjistruara janë dhe 20 ton gaz mustard që përdoret për prodhimin e mijëra tonëve gazit sarin.
Libia muajin e kaluar ka vendosur të bashkëpunojë me bashkësinë ndërkombëtare lidhur me armët bërthamore, kimike e biologjike.
XS
SM
MD
LG