Ndërlidhjet

PRISHTINË


Kryetari Ibrahim Rugova, në një mesazh drejtuar popullit të Kosovës, me rastin e 5-vjetorit të fushatës ajrore të NATO-s mbi Serbi, u shpreh optimist se gjendja e krijuar gjatë protestave të fundit do të përmirësohet së shpejti dhe do të fuqizohet progresi në vend.
Rugova edhe një herë pësëriti se objektiv madhor për gjithë popullin dhe qytetarët është njohja formale e pavarësisë së Kosovës sa më shpejt. Këtë objektiv, ai tha se do ta realizojmë së bashku me miqtë e Kosovës.
XS
SM
MD
LG