Ndërlidhjet

MADRID


Në meshën e mbajtur në përkujtim të viktimave të sulmeve terroriste me bomba, morën pjesë shumë zyrtarë të lartë dhe liderë botëror. Me këtë rast, kryepeshkopi i Madridit, Antonio Rouco Varela, pos tjerash, tha:
- Një dhimbje e madhe ka mbushur jetët tuaja dhe të familjeve tuaja prej ditës së zezë kur dhuna brutale terroriste, e planifikuar dhe e realizuar me një mizori të papërshkruar, i mori jetët e më të dashurve tuaj. Kjo dhimbje u bë edhe dhimbje e qytetit tonë Madridit, e Spanjës dhe, shumë shpejtë, e tërë botës.
XS
SM
MD
LG