Ndërlidhjet

BRUKSEL


Liderët e Bashkimit Evropian sot në samitin e tyre në Bruksel po diskutojnë edhe për zhvillimet e fundit në Kosovë. Ata kanë ftuar liderët lokalë në Kosovë që të demonstrojnë përkushtimin e tyre për një Kosovë multietnike. Njëkohësisht ata kanë kërkuar një bashkëpunim më të ngushtë të Misionit të Kombeve të Bashkuara dhe KFOR-it për arritjen e sigurisë fizike dhe për mbrojtjen e plotë të të drejtave të të gjitha bashkësive etnike në Kosovë.
XS
SM
MD
LG